Vis min kurv
Kurv
 
0

Din kurv er stadig tom.

» Bliv inspireret her

Kurv 0

Pressemeddelelser 2018

Holmegaard

Her finder du de seneste pressemeddelelser vedrørende produktnyheder fra vores glasserier:

» Til pressekontakt
» Til billeddatabasen

Primula

PRESSEMEDDELELSER

Jacob E. Bang er kendt som Danmarks første industrielle designer og ophavsmand til funktionalismen i dansk glasdesign. Hans udtryk var på en gang folkeligt og virtuost, og som kreativ direktør for Holmegaard Glasværk var Bang med til at sætte dansk kunstindustri på verdenskortet. Herhjemme er Bang for længst blevet kult blandt samlere, og nu hylder Holmegaard rødderne med en tur i designarkivet og relanceringen af Primula: En mundblæst vase med optisk mønster baseret på Bangs originale design. Den klare Primula vase får desuden følgeskab af en mindre, farvet variation i blomme og smoke, der fortolker det ikoniske vasedesign ind i et moderne interiør og forkærligheden for arkitektonisk glaskunst.

Her finder du pressemeddelelser for Primula:

Efterår 2018
» Primula fra en glaspioner

 

Holmegaard, Primula

OLD ENGLISH

PRESSEMEDDELELSER

Holmegaard, Old English, hyracintvase

Vaseserien Old English har haft vokseværk, siden Holmegaard første gang lancerede det dekorative amforadesign i samarbejde med blomsterentusiasten Claus Dalby. Old English findes i dag til den enkelte blomsterstilk, den klassiske buket og det helt store florale statement, og nu er tiden kommet til at sætte vinterens velduftende blomsterdarling, hyacinten, i mundblæst glas. Den lille nye vase er også perfekt til afskårne småblomster, hvor franske anemoner og perlehyacinter spreder forårsstemning i en enkelt minibuket, og flere vaser sætter gardenparty på bordet, når de arrangeres skødesløst ned langs midten.

Her finder du pressemeddelelser fra Old English-serien:

Efterår 2018
» Old English til hyacinter og hippe småstilke

Forår 2017
» Vase (h-)vidundere 

Pressemeddelelser 2016
» Old English – Lyspunkt og blomsterkunst i ny, lille størrelse 
» Floralt single-design

Pressemeddelelser 2015
» Superstar i supersize
» Lad det blomstre

Scala

PRESSEMEDDELELSER

Da Holmegaard sidste år genfortolkede og relancerede køkkenklassikeren Scala, skrev brandet videre på sin stærke tradition for opbevaring med et moderne tvist. De karakteristiske glas med bøjlelukning og indbygget måleskala rummer både tørt til køkkenbordet og vådt til køleskabet, hvor fans af fermentering og hjemmesylt har behov for lufttæt opbevaring i alle størrelser. Derfor udvider Holmegaard nu Scala med et handy halvliters glas, der er optimalt til alt fra nødder og mandler til surdej og chiagrød, og ligesom resten af serien er nemt at løfte med et snuptag i den stilrene stålbøjle.

Her finder du pressemeddelelser for Scala-serien:

Efterår 2018
» Opbevaring i mindre skala

Efterår 2017
» Opdateret opbevaring

 

 

Holmegaard, Scala,

HOLMEGAARD CHRISTMAS

PRESSEMEDDELELSER

Holmegaard, julepynt, julepynt 2018, Holmegaard Christmas

Sammen med adventskransen og kalenderlyset er julemarkedet en af decembers faste traditioner. For mange markerer årets julemarked med familien eller veninderne selve startskuddet til, at nu må der officielt julehygges, og markedspladsen er i dag forum for såvel gastronomi som kunsthåndværk og designgaver. Det samme gælder Jette Frölichs klassiske juleserie, Holmegaard Christmas, som igen i år omsætter højtiden til papirklip på glas med motiver hentet fra netop det nordiske julemarked. Her er farverne naturlige og nedtonede tilsat varme gulddetaljer, der indbyder til varme drikke, godter og en enkelt avec – og til at forære væk som samlerobjekter og værtindegaver.

Her finder du pressemeddelelser for Holmegaard Christmas:

Efterår 2018
» Holmegaard holder julemarked

Pressemeddelelser 2017
» Jettes juleeventyr

Pressemeddelelser 2016
» Juletræet med sin pynt

Pressemeddelelser 2015
» Jul i Jette Frölichs have

Pressemeddelelser 2014
» Jette Frölich juler i skoven

Pressemeddelelser 2013
» Holmegaard Christmas - nu med hotdrinksglas 

 

ANN-SOFI ROMME

PRESSEMEDDELELSER

Julen er hjerternes fest – og til kærlighed hører der kys! Sådan synes Ann-Sofi Romme at have tænkt, da hun skabte motivet til årets Holmegaard Christmas kollektion. Som altid har Romme ladet sig inspirere af naturens former, og til julen 2018 er misteltenen med de smukke blade og de bugnende bær i centrum på fire mundblæste glasdesign; Klokken, Kuglen, Hjertet og Stjernen. Helt efter tidens farvetrend er den grafiske dekoration holdt i rød og guld med matchende røde silkesnore, der indbyder til ophæng på træet, i vinduet og måske midt i døren som en designlækker invitation til misteltenmagi anno 2018.

Her finder du pressemeddelelser for Ann-Sofi Romme:

Efterår 2018
» Kolde kys

Pressemeddelelser 2017
» Glaskogleri

Pressemeddelelser 2016
» Cool kristtjørn

Pressemeddelelser 2015
» Rommes juleroser

Pressemeddelelser 2014
» Urban ugle-jul

Pressemeddelelser 2013
» Scandicool Christmas

 

 

Holmegaard, julepynt, julepynt 2018, Anne Sofie Romme

Regina

PRESSEMEDDELELSER

Holmegaard trækker på en unik tradition for majestætisk servering. Den ikoniske danske glasproducent er grundlagt i 1823 af Lensgrevinde Henriette Danneskiold-Samsøe og bærer med stolthed titlen ”Kongelig Hofleverandør”. I 1992 blev det endda Holmegaard forundt at designe en glasserie til det danske regentpars sølvbryllup som en gave fra Københavns Borgerrepræsentation. Serien er skabt af Anja Kjær, som med inspiration i venetiansk glaskunst har formgivet vand-, vin- og champagneglas til brug ved Kongehusets store begivenheder – og nu er der godt nyt til alle glasfeinschmeckere. Med særlig tilladelse introducerer Holmegaard nemlig Regina, som serien i dag er døbt, i sit sortiment og hylder dermed brugskunst og glashåndværk i en helt særlig liga, der altid har ligget i brandets DNA.

Her finder du pressemeddelelser for Regina:

Forår 2018
» Glaskunst for feinschmeckere

 

No.5

PRESSEMEDDELELSER

Barvognen har de seneste år gjort comeback i moderne indretning, og det er med god grund. En velassorteret barvogn emmer umiskendeligt af Don Draper og elegante retrovibes, og cocktailkulten og genkomsten af klassiske spiritustyper som gin og whisky har samtidig skabt et behov for stilfuld opbevaring af flasker, glas og gadgets. I foråret 2018 melder en ny baraccessory sig på banen, når Holmegaard relancerer den ikoniske No. 5 karaffel. Per Lütken formgav den originale karaffel i 1970 og kombinationen af enkle linjer og tykt, mundblæst glas er fortsat topaktuel i dag – både til barvognen og til hverdagens stilrene servering af vand, saft etc.

Her finder du pressemeddelelser for No.5:

Forår 2018
» Karaffel for feinschmeckere

 

 

Design with Light

Pressemeddelelser

Maria Berntsen er en af Danmarks mest anerkendte designere med en særlig forkærlighed for glas. Hun har samarbejdet med Holmegaard i mere end 15 år og er især kendt for serien Design with Light, der på mange måder kaster nyt lys over moderne glasdesign. De populære lanterner bruger glas og kernelæder i en anderledes materialekombination, og samtidig er Design with Light et mobilt lysdesign, der gør det muligt altid at have levende lys ved hånden. Nu udvides Maria Berntsens signaturserie med en ny udgave af lanternen, der har fået et stemningsfuldt og sofistikeret udtryk i smokefarvet glas med sort læderstrop.

Her finder du pressemeddelelser fra Design with Light-serien:

Forår 2018
» Design with Light viser sin mørke side

Efterår 2016
» Design with Light indtager uderummet 

Forår 2016
» Holmegaard hylder hængeplanten

Pressemeddelelser 2015
» Cool kalenderlys
» Frostede forårsfornemmelser
» Stropløs!

Pressemeddelelser 2014
» Design With Light går til fadet
» Krukkeri! (Word-dokument)

Pressemeddelelser 2013
» Kammerstagen gør comeback (Word-dokument)
» Hjemlig hygge i supersize (Word-dokument)

Tidligere pressemeddelser fra Holmegaard

Er du interesseret i at se, hvad vi har skabt tidligere, så se her:

 

» PRESSEMEDDELSER 2017
» PRESSEMEDDELSER 2016

» PRESSEMEDDELSER 2015

» PRESSEMEDDELSER 2014

» PRESSEMEDDELSER 2013

Webshop

Her får du altid:

- Fri fragt
- Hurtig levering (2-3 hverdage)
- 30 dages gratis retur

Find forhandler

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

VI BRUGER COOKIES X