Vis min kurv
Kurv
 
0

Din kurv er stadig tom.

» Bliv inspireret her

Kurv 0

Pressemeddelelser Foråret 2019

Holmegaard

Her finder du de seneste pressemeddelelser vedrørende produktnyheder fra vores glasserier:

» Til pressekontakt
» Til billeddatabasen

Flow

Forår 2019

Atmosfæredesign er netop nu en af tidens mest markante indretningstrends. Atmosfæredesign skaber ikke bare stil, men stemning i boligen – og med forårsnyheden Flow rider Holmegaard med på bølgen med to nye lysestager i mundblæst glas fuld af mindfulness. Stagerne i Flow-serien passer til både fyrfadslys, bloklys samt blomster og henter inspiration i vandet, der ligesom flydende glas er i konstant bevægelse og giver designet eftertragtet taktilitet og smuk optisk effekt, når lysets flamme skaber refleksioner på bordet. Med lanceringen af Flow hylder Holmegaard glassets sanselighed og tidløshed. Designet er skabt af Marion Fortat, der er Design brand manager på Holmegaard og desuden selv er udøvende glasdesigner – og for hende har det været afgørende at skrive den ikoniske glasproducent ind i den moderne tidsånd. 

Her finder du pressemeddelelsen for Flow-serien:

Forår 2019
» Atmosfæredesign fuld af flow

Stub

Forår 2019

Med det multifunktionelle glasdesign Stub skabte Grethe Meyer og Ibi Trier Mørch i 1958 en moderne klassiker til morgenbordet, spisebordet, køkkenbordet og barbordet. Det cylindriske, stabelbare design var i produktion i mere end tre årtier og blev et symbol på urban living, der har bevaret sin designappel helt frem til i dag. Dette forår relancerer Holmegaard Meyer & Mørchs ikoniske glas i en casual serie på to design – Lille Stub og Stor Stub – der ligesom det originale glas er skabt til alle generationer og alle formål og stadig kan stables, når vi downsizer uden af den grund at gå ned på design. Med Stub formede Meyer & Mørch grundstammen til et urbant glas, der ikke går af mode – og det er ikke tilfældigt.

Her finder du pressemeddelelsen for Stub-serien:

Forår 2019
» Stub vender stærkt tilbage

Cado

Forår 2019

Selvom Sakura har eksisteret i århundreder, er fænomenet først for nylig sprunget ud i fuldt flor herhjemme. Takket være de sociale medier er forårets blomstrende kirsebærtræer blevet kult, og nu inviterer Holmegaard den florale megatrend indenfor med lanceringen af Cado. Den kunstfærdige, todelte vase er skabt i samarbejde med den japanske designer Fumie Shibata, der har sat Sakura på glasformel i et multifunktionelt design, der samtidig kan bruges året rundt til alle slags blomster og planter. Cado er mundblæst i klart og rosafarvet glas og bejler især til fashionistas og floralister med en faible for lyserød. 

Her finder du hele pressemeddelelserne for Cado:

Forår 2019
» Glasdesign til kirsebærkult
» Fire spørgsmål til Fumie Shibata, Designeren bag Cado-vasen

Fumie Shiba - Designeren bag Cado-vasen

Forår 2019

Netop nu står den skandi-japanske designforbindelse stærkere end nogensinde. Klassisk dansk møbelkunst får nyt udtryk i mødet med asiatisk askese, og japansk ritualdesign blødes op af den nordiske tradition for organisk formgivning. Sidstnævnte er netop tilfældet i parløbet mellem den ikoniske danske glasproducent Holmegaard og den japanske formgiver Fumie Shibata, som dette forår præsenterer vasen Cado. Fumie Shibata arbejder inden for et bredt spektrum af produktdesign for blandt andre den minimalistiske og bæredygtige Tokyo-kæde Muji og beskriver samarbejdet med Holmegaard som et, der får det bedste frem i begge designtraditioner og hylder en ny naturlighed i moderne boligindretning.

Her finder du hele pressemeddelelserne for Cado:

Forår 2019
» Fire spørgsmål til Fumie Shibata, Designeren bag Cado-vasen
» Glasdesign til kirsebærkult

Tidligere pressemeddelser fra Holmegaard

Er du interesseret i at se, hvad vi har skabt tidligere, så se her:

 

» PRESSEMEDDELSER 2018
» PRESSEMEDDELSER 2017

» PRESSEMEDDELSER 2016

» PRESSEMEDDELSER 2015

» PRESSEMEDDELSER 2014

» PRESSEMEDDELSER 2013

Webshop

Her får du altid:

- Fri fragt
- Hurtig levering (2-3 hverdage)
- 30 dages gratis retur

Find forhandler

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

VI BRUGER COOKIES X