Vis min kurv
Kurv
 
0

Din kurv er stadig tom.

» Bliv inspireret her

Kurv 0

Pressemeddelelser

Holmegaard

Her finder du de seneste pressemeddelelser vedrørende produktnyheder fra vores glasserier:

» Til pressekontakt
» Til billeddatabasen

Primula

PRESSEMEDDELELSER

Jacob E. Bang er kendt som Danmarks første industrielle designer og ophavsmand til funktionalismen i dansk glasdesign. Hans udtryk var på en gang folkeligt og virtuost, og som kreativ direktør for Holmegaard Glasværk var Bang med til at sætte dansk kunstindustri på verdenskortet. Herhjemme er Bang for længst blevet kult blandt samlere, og nu hylder Holmegaard rødderne med en tur i designarkivet og relanceringen af Primula: En mundblæst vase med optisk mønster baseret på Bangs originale design. Den klare Primula vase får desuden følgeskab af en mindre, farvet variation i blomme og smoke, der fortolker det ikoniske vasedesign ind i et moderne interiør og forkærligheden for arkitektonisk glaskunst.

Her finder du pressemeddelelser for Primula:

Efterår 2018
» Primula fra en glaspioner

 

Holmegaard, Primula

OLD ENGLISH

PRESSEMEDDELELSER

Holmegaard, Old English, hyracintvase

Vaseserien Old English har haft vokseværk, siden Holmegaard første gang lancerede det dekorative amforadesign i samarbejde med blomsterentusiasten Claus Dalby. Old English findes i dag til den enkelte blomsterstilk, den klassiske buket og det helt store florale statement, og nu er tiden kommet til at sætte vinterens velduftende blomsterdarling, hyacinten, i mundblæst glas. Den lille nye vase er også perfekt til afskårne småblomster, hvor franske anemoner og perlehyacinter spreder forårsstemning i en enkelt minibuket, og flere vaser sætter gardenparty på bordet, når de arrangeres skødesløst ned langs midten.

Her finder du pressemeddelelser fra Old English-serien:

Efterår 2018
» Old English til hyacinter og hippe småstilke

Forår 2017
» Vase (h-)vidundere 

Pressemeddelelser 2016
» Old English – Lyspunkt og blomsterkunst i ny, lille størrelse 
» Floralt single-design

Pressemeddelelser 2015
» Superstar i supersize
» Lad det blomstre

Scala

PRESSEMEDDELELSER

Da Holmegaard sidste år genfortolkede og relancerede køkkenklassikeren Scala, skrev brandet videre på sin stærke tradition for opbevaring med et moderne tvist. De karakteristiske glas med bøjlelukning og indbygget måleskala rummer både tørt til køkkenbordet og vådt til køleskabet, hvor fans af fermentering og hjemmesylt har behov for lufttæt opbevaring i alle størrelser. Derfor udvider Holmegaard nu Scala med et handy halvliters glas, der er optimalt til alt fra nødder og mandler til surdej og chiagrød, og ligesom resten af serien er nemt at løfte med et snuptag i den stilrene stålbøjle.

Her finder du pressemeddelelser for Scala-serien:

Efterår 2018
» Opbevaring i mindre skala

Efterår 2017
» Opdateret opbevaring

 

 

Holmegaard, Scala,

HOLMEGAARD CHRISTMAS

PRESSEMEDDELELSER

Holmegaard, julepynt, julepynt 2018, Holmegaard Christmas

Sammen med adventskransen og kalenderlyset er julemarkedet en af decembers faste traditioner. For mange markerer årets julemarked med familien eller veninderne selve startskuddet til, at nu må der officielt julehygges, og markedspladsen er i dag forum for såvel gastronomi som kunsthåndværk og designgaver. Det samme gælder Jette Frölichs klassiske juleserie, Holmegaard Christmas, som igen i år omsætter højtiden til papirklip på glas med motiver hentet fra netop det nordiske julemarked. Her er farverne naturlige og nedtonede tilsat varme gulddetaljer, der indbyder til varme drikke, godter og en enkelt avec – og til at forære væk som samlerobjekter og værtindegaver.

Her finder du pressemeddelelser for Holmegaard Christmas:

Efterår 2018
» Holmegaard holder julemarked

Pressemeddelelser 2017
» Jettes juleeventyr

Pressemeddelelser 2016
» Juletræet med sin pynt

Pressemeddelelser 2015
» Jul i Jette Frölichs have

Pressemeddelelser 2014
» Jette Frölich juler i skoven

Pressemeddelelser 2013
» Holmegaard Christmas - nu med hotdrinksglas 

 

ANN-SOFI ROMME

PRESSEMEDDELELSER

Julen er hjerternes fest – og til kærlighed hører der kys! Sådan synes Ann-Sofi Romme at have tænkt, da hun skabte motivet til årets Holmegaard Christmas kollektion. Som altid har Romme ladet sig inspirere af naturens former, og til julen 2018 er misteltenen med de smukke blade og de bugnende bær i centrum på fire mundblæste glasdesign; Klokken, Kuglen, Hjertet og Stjernen. Helt efter tidens farvetrend er den grafiske dekoration holdt i rød og guld med matchende røde silkesnore, der indbyder til ophæng på træet, i vinduet og måske midt i døren som en designlækker invitation til misteltenmagi anno 2018.

Her finder du pressemeddelelser for Ann-Sofi Romme:

Efterår 2018
» Kolde kys

Pressemeddelelser 2017
» Glaskogleri

Pressemeddelelser 2016
» Cool kristtjørn

Pressemeddelelser 2015
» Rommes juleroser

Pressemeddelelser 2014
» Urban ugle-jul

Pressemeddelelser 2013
» Scandicool Christmas

 

 

Holmegaard, julepynt, julepynt 2018, Anne Sofie Romme

Regina

PRESSEMEDDELELSER

Holmegaard trækker på en unik tradition for majestætisk servering. Den ikoniske danske glasproducent er grundlagt i 1823 af Lensgrevinde Henriette Danneskiold-Samsøe og bærer med stolthed titlen ”Kongelig Hofleverandør”. I 1992 blev det endda Holmegaard forundt at designe en glasserie til det danske regentpars sølvbryllup som en gave fra Københavns Borgerrepræsentation. Serien er skabt af Anja Kjær, som med inspiration i venetiansk glaskunst har formgivet vand-, vin- og champagneglas til brug ved Kongehusets store begivenheder – og nu er der godt nyt til alle glasfeinschmeckere. Med særlig tilladelse introducerer Holmegaard nemlig Regina, som serien i dag er døbt, i sit sortiment og hylder dermed brugskunst og glashåndværk i en helt særlig liga, der altid har ligget i brandets DNA.

Her finder du pressemeddelelser for Regina:

Forår 2018
» Glaskunst for feinschmeckere

 

No.5

PRESSEMEDDELELSER

Barvognen har de seneste år gjort comeback i moderne indretning, og det er med god grund. En velassorteret barvogn emmer umiskendeligt af Don Draper og elegante retrovibes, og cocktailkulten og genkomsten af klassiske spiritustyper som gin og whisky har samtidig skabt et behov for stilfuld opbevaring af flasker, glas og gadgets. I foråret 2018 melder en ny baraccessory sig på banen, når Holmegaard relancerer den ikoniske No. 5 karaffel. Per Lütken formgav den originale karaffel i 1970 og kombinationen af enkle linjer og tykt, mundblæst glas er fortsat topaktuel i dag – både til barvognen og til hverdagens stilrene servering af vand, saft etc.

Her finder du pressemeddelelser for No.5:

Forår 2018
» Karaffel for feinschmeckere

 

 

Design with Light

Pressemeddelelser

Maria Berntsen er en af Danmarks mest anerkendte designere med en særlig forkærlighed for glas. Hun har samarbejdet med Holmegaard i mere end 15 år og er især kendt for serien Design with Light, der på mange måder kaster nyt lys over moderne glasdesign. De populære lanterner bruger glas og kernelæder i en anderledes materialekombination, og samtidig er Design with Light et mobilt lysdesign, der gør det muligt altid at have levende lys ved hånden. Nu udvides Maria Berntsens signaturserie med en ny udgave af lanternen, der har fået et stemningsfuldt og sofistikeret udtryk i smokefarvet glas med sort læderstrop.

Her finder du pressemeddelelser fra Design with Light-serien:

Forår 2018
» Design with Light viser sin mørke side

Efterår 2016
» Design with Light indtager uderummet 

Forår 2016
» Holmegaard hylder hængeplanten

Pressemeddelelser 2015
» Cool kalenderlys
» Frostede forårsfornemmelser
» Stropløs!

Pressemeddelelser 2014
» Design With Light går til fadet
» Krukkeri! (Word-dokument)

Pressemeddelelser 2013
» Kammerstagen gør comeback (Word-dokument)
» Hjemlig hygge i supersize (Word-dokument)

Crosses

PRESSEMEDDELELSER

I disse år genopdager vi nye sider af den danske designskat. Til dem hører arkitekt og professor Bodil Kjær, der blandt kendere har været kult siden 1960’erne, men for mange vil være et nyt og inspirerende bekendtskab, når Holmegaard dette efterår lancerer hendes karakteristiske Crosses vase. Bodil Kjær skabte korsvasen i 1961 ud fra ønsket om at løse et både funktionelt og æstetisk behov, og det ikoniske design står lige så skarpt og vedkommende i dag som dengang. Crosses relanceres i tre størrelser, der har fået en moderne farveopdatering og er mundblæst i klart, smokefarvet og transparent grønt glas. 

Her finder du pressemeddelelser for Crosses:

Efterår 2017
» Genopblomstring til Bodil Kjærs ikoniske Crosses vase

 

 

Holmegaard, Crosses, Bodil Kjær, Dansk design, vase, glas,

Scala

PRESSEMEDDELELSER

Holmegaard, Scala, dansk design, opbavaringsglas,

Opbevaringsglasset Scala så første gang dagens lys for 25 år siden og blev i årene, der fulgte, en regulær køkkenklassiker. Med sin fusion af praktik, teknik og æstetik er det kendte opbevaringskoncept fortsat topaktuelt og derfor genopstår Scala dette efterår i en ny, moderne udgave genfortolket af glasgiganten Holmegaard. De ikoniske opbevaringsglas beholder deres berømte funktionalitet med patentlukning og praktisk-dekorativ måleskala støbt ind i glasset, men har i dag fået en mere feminin formgivning – og så suppleres den nostalgiske glasflaske og de fire glasbeholdere desuden med matchende drikkeglas. 

Her finder du pressemeddelelser for Scala:

Efterår 2017
» Opdateret opbevaring

 

 

Lumi

PRESSEMEDDELELSER

Da Holmegaard sidste år lancerede serien LUMI, introducerede det ikoniske glasbrand samtidig et helt nyt materiale – metallet – i sit store sortiment af lyskunst. De moderne stager med glasmanchet blev hurtigt populære ikke mindst som arvtager for den traditionelle adventskrans, og nu er der mere metalnyt at se frem til. Denne gang har Maria Berntsen nemlig nyfortolket den ikoniske, fem-armede trælysestage i trendy messing og givet kronelysene minimalistiske, hvide glasmanchetter på. 

Her finder du pressemeddelelser for Lumi:

Efterår 2017
» Maria Berntsen på messingfødder

Pressemeddelelser 2016
» Nordisk lyskultur på ny designformel

 

 

Holmegaard, Lumi

Cabernet

PRESSEMEDDELELSER

Holmegaard, Carbernet, PETER SVARRER, dansk design, carbernet vinglas, carbernet serie

Ifølge ordsproget er det altid tid til champagne et eller andet sted på kloden, men i dag er de perlende bobler ikke ene om at forkæle smagsløgene, når noget skal fejres, eller hverdagen forsødes. I takt med tidens gastro- og feinschmeckerbølge oplever cocktails lige nu en massiv renæssance på byens barer og i hjemmebaren, hvor vi eksperimenterer med ikoniske klassikere såvel som nye smagskombinationer. Her skal udstyret naturligvis være i orden og derfor udvider Holmegaard vinserien Cabernet med et skulpturelt, art-deco inspireret cocktailglas, der passer til både flydende fristelser og andre appetizers. 

Her finder du pressemeddelelser for Cabernet-serien:

Efterår 2017
» Cocktail o’clock

 Pressemeddelelser 2015
» Cabernet – nu med vandkaraffel

Pressemeddelelser 2014
» Vandkunst & attraktiv aperitif
» Cabernet - nu også til cognac (Word-dokument)
» Lyspunkter! (Word-dokument)

 

Ann-Sofi Romme

PRESSEMEDDELELSER

Indendørs julehygge og inspiration fra det skandinaviske vinterlandskab mødes hvert år i Ann-Sofi Rommes fortolkning af Holmegaard Jul. Med sine fire faste former Julehjertet, Julestjernen, Juleklokken og Julekuglen bygger hun bro mellem tradition og fornyelse, for kollektionen får nyt motiv hver sæson. Således også i 2017, hvor julen er fuld af kogleri og grafisk naturinspiration. Ann-Sofi Romme har nemlig vendt sin karakteristiske streg mod lærketræets spæde miniaturekogler, der funkler som motiv i rødt og guld på de mundblæste glasophæng og skaber en stemning af natur-glamour overalt i boligen. 

Her finder du pressemeddelelser for Ann-Sofi Romme:

Efterår 2017
» Glaskogleri

Pressemeddelelser 2016
» Cool kristtjørn

Pressemeddelelser 2015
» Rommes juleroser

Pressemeddelelser 2014
» Urban ugle-jul

Pressemeddelelser 2013
» Scandicool Christmas (Word-dokument)

 

 

Holmegaard, julepynt, glas, Ann sofie romme,

Holmegaard Christmas

PRESSEMEDDELELSER

Holmegaard, jette frolic, jul, juleflaske

Jette Frölich er ligesom Holmegaard en institution i dansk design. Især til jul, hvor hun i serien Holmegaard Jul hvert år fusionerer glaskunst og papirklip til funktionelt brugsdesign, der følger os, mens vi spændt tæller ned til juleaften. Netop forventningens glæde er temaet for Holmegaard Jul 2017. Med inspiration fra det russiske eventyr om Kong Frost og Frøken Forår hylder kollektionen årstidernes skiften med motiver i rød og hvid – og giver årets jul et strejf af sofistikeret folklore på alt fra kageglas til lyslygter. 

Her finder du pressemeddelelser for Holmegaard Christmas:

Efterår 2017
» Jettes juleeventyr

Pressemeddelelser 2016
» Juletræet med sin pynt

Pressemeddelelser 2015
» Jul i Jette Frölichs have

Pressemeddelelser 2014
» Jette Frölich juler i skoven

Pressemeddelelser 2013
» Holmegaard Christmas - nu med hotdrinksglas (Word-dokument)

 

Old English

PRESSEMEDDELELSER

Serien Old English har rødder i et samarbejde mellem Holmegaard og blomsterentusiasten Claus Dalby. Tanken var at skabe et design, der ikke kun præsenterer sig selv, men også indholdet æstetisk smukt, og siden lanceringen af den første vase har Old English været kult blandt både blomsterpiger og havemænd. Nu suppleres det florale univers med et nyt design i ultraelegant, opalhvidt glas, der hylder den nordiske farvepalet og lægger perfekt ”lærred” til alle blomstertyper og -farver.

Her finder du pressemeddelelser fra Old English-serien:

Forår 2017
» Vase (h-)vidundere 

Efterår 2016
» Old English – Lyspunkt og blomsterkunst i ny, lille størrelse 

Forår 2016
» Floralt single-design

Pressemeddelelser 2015
» Superstar i supersize
» Lad det blomstre

Flora

PRESSEMEDDELELSER

Da Holmegaard i 2007 lancerede vaseserien Flora, skete det i samarbejde med den danske designkomet, Louise Campbell. Ti år senere har hverken Louise Campbell eller hendes karismatiske design vist sig at være døgnfluer, tværtimod. Louise Campbell er i dag en af de mest etablerede danske formgivere på den internationale designscene, og med sin ultra-minimalistiske, men alligevel blomsterindbydende æstetik er Flora også fuld af aktualitet. Derfor gør Campbells design nu comeback i Holmegaards portefølje af moderne statement-vaser og trækker på både tradition og fornyelse i flere varianter og trendfarver. 

Her finder du pressemeddelelser fra Flora:

Forår 2017
» Comeback til Campbell og Flora

 

 

Palet

Pressemeddelelser

Da glasdesigner Michael Bang i 1969 skabte serien ”Palet” til Holmegaard, satte han ikke bare æstetisk og funktionel opbevaring på agendaen. Palet blev et ikon, der bragte pangfarverne ind i dansk glaskunst, og sidste år genopstod Palet til glæde for designelskere og kolorister, da Holmegaard reintroducerede serien i sit sortiment. I dag dækker Palet hele farvespektret fra opsigtsvækkende gul til azurblå og orangerød, og nu suppleres serien af to stærke nyheder i trendfarven grå, der er elegante at bruge alene og giver nedtonet modspil til de eksisterende accentfarver.

Her finder du pressemeddelelser fra Palet-serien:

Efterår 2016
» Nye gråtoner på paletten

Pressemeddelelser 2015
» Ikoniske opbevaringskrukker til hele brugspaletten

Palet

Pressemeddelelser

Holmegaard betragtes med rette som dansk glasdesigns Grand Old Lady. Den hæderkronede virksomhed har rødder tilbage til 1825 og er heldigvis hverken blevet konservativ eller farveforskrækket, men formår at følge med tidsånden og lader nyt, gammel og genfundet design mødes. Holmegaard relancerede sidste år et af de mest kulørte indslag fra brandets designarkiv, serien Palet designet af Michael Bang, som i 1970’erne satte pangfarver på opbevaringskrukker med trælåg til køkken og bolig. Nu er der mere nyt på paletten - dog i sort-hvid, da efterårets nyheder er salt- og peberkværne.    

Her finder du pressemeddelelser fra Palet-serien:

Efterår 2016
» Palet kværner derudaf

Pressemeddelelser 2015
» Ikoniske opbevaringskrukker til hele brugspaletten

Lumi

Pressemeddelelser

Som grafisk designer og personen bag Holmegaards moderne klassiker ”Design with Light” brænder Maria Berntsen for at udvikle den nordiske lyskultur. Med sin populære lanterneserie skabte hun en mobil lyskilde i glas og læder, og med stagenyheden ”LUMI” er turen kommet til endnu en lysrevolution. LUMI er udført i matsort metal og accessorizes med manchetter i kulørt glas, der hylder brandets rødder og skaber ny, overraskende materialekombinatorik. LUMI findes som enkeltstage i to forskellige højder og som fire-armet design, der maksimerer effekten af de levende lys og bejler til julebordet som alternativ adventskrans. 

Her finder du pressemeddelelser fra Lumi-serien:

Efterår 2016
» Nordisk lyskultur på ny designformel

 

 

Design with Light

Pressemeddelelser

Holmegaard er kendt for sine mange lysestager og lyslygter – og det samme er Maria Berntsen, som med sin karakteristiske lanterne, ”Design with Light”, har givet Holmegaard et moderne signaturdesign. Med sin handy læderstrop er Design with Light den ultimative mobile lyskilde, der altid er lige ved hånden, og nu får lanternen endnu flere anvendelsesmuligheder. Som en hyldest til outdoor-hyggen lancerer Holmegaard en ekstra robust udgave af Design with Light-lanternen. Efterårets nyhed er produceret i slagfast, varmeresistent glas og sætter fuldt blus på flammen med miljøvenlig lampeolie og kulfibervæge.

Her finder du pressemeddelelser fra Design with Light-serien:

Efterår 2016
» Design with Light indtager uderummet 

Forår 2016
» Holmegaard hylder hængeplanten

Pressemeddelelser 2015
» Cool kalenderlys
» Frostede forårsfornemmelser
» Stropløs!

Pressemeddelelser 2014
» Design With Light går til fadet
» Krukkeri! (Word-dokument)

Pressemeddelelser 2013
» Kammerstagen gør comeback (Word-dokument)
» Hjemlig hygge i supersize (Word-dokument)

Old English

Pressemeddelelser

Efter flere sæsoner på catwalken og i accessory-universet har den florale trend bredt sig til flere områder af boligen. Tapeter og gulvtæpper blomstrer i indretningen og skaber en følelse af frodige oaser året rundt, og på vej mod den mørke tid har Holmegaard godt nyt til alle glaselskere og floralister. Claus Dalbys populære amforadesign ”Old English” får nemlig endnu en aflægger med lanceringen af en ny blomsterskål i miniformat med maksimal anvendelsesmulighed samt en matchende lyslygte.

Her finder du pressemeddelelser fra Old English-serien:

Efterår 2016
» Old English – Lyspunkt og blomsterkunst i ny, lille størrelse 

Forår 2016
» Floralt single-design

Pressemeddelelser 2015
» Superstar i supersize
» Lad det blomstre

Ann-Sofi Romme

Pressemeddelelser

Indendørs julehygge og inspiration fra vinterlandskabet mødes hvert år i Ann-Sofi Rommes fortolkning af Holmegaards jul. Her lægger julestjernen, juleklokken, julehjertet, juleistappen og julekuglen glasklart formsprog til sæsonens motiv, som i 2016 hentes fra en ægte botanisk juleklassiker: Den stedsegrønne kristtjørn. Med sine smukt ornamenterede blade og dekorative bær er kristtjørnen det oplagte mål for Ann-Sofi Rommes stiliserede illustrationer, som i sin rød-gyldne enkelhed bejler til både minimalister og traditionalister med hang til julens natursymbolik.

Her finder du pressemeddelelser fra Ann-Sofi Romme:

Efterår 2016
» 
Cool kristtjørn

Pressemeddelelser 2015
» Rommes juleroser

Pressemeddelelser 2014
» Urban ugle-jul

Pressemeddelelser 2013
» Scandicool Christmas (Word-dokument)

Holmegaard Christmas

Pressemeddelelser

Juletræet er et af de stærkeste symboler i den moderne juletradition og den ultimative markør på julens begyndelse og afslutning. Når træet hentes ind og pyntes er det lige før, den store aften kulminerer, og når træet bæres ud, er det hele overstået. Juletræet fortjener med andre ord al den hyldest, det kan få – og med afsæt i H.C. Andersens eventyr om Grantræet er det præcis, hvad årets Holmegaard Christmas-kollektion handler om. Jette Frölich lægger endnu engang papirklip til den klassiske glasserie og har illustreret de mange funktionelle brugsdesign med en farvemættet fortolkning af ægte, dansk jul.

Her finder du pressemeddelelser fra Holmegaard Christmas:

Efterår 2016
» Juletræet med sin pynt

Pressemeddelelser 2015

» Jul i Jette Frölichs have

Pressemeddelelser 2014
» Jette Frölich juler i skoven

Pressemeddelelser 2013
» Holmegaard Christmas - nu med hotdrinksglas (Word-dokument)

Carlsberg

PRESSEMEDDELELSER

Carlsberg genskaber verdens første kvalitets-lagerøl fra 1883 på autentiske Holmegaard flasker.

Der er ikke megen nyhedsværdi i ”gammel vin på nye flasker”. Gammel øl på lige så gamle flasker, derimod, er en sensation, når aktørerne bag den historiske humle er to af Danmarks national-ikoner: Carlsberg og Holmegaard. De hæderkronede markedsledere indgår samarbejde i anledning af 140-års jubilæet for Carlsbergs Laboratorium. Jubilæet fejres med et ”gen-bryg” af Carlsbergs første lagerøl fra 1883, der skabes efter de autentiske bryggemetoder og tappes på mundblæste Holmegaard flasker efter originalt forbillede.

Her finder du pressemeddelelsen:

Forår 2016
» Historisk Humle

 

Gaia

Pressemeddelelser

”Urban Gardening” er en af tidens stærkeste trends. Med inspiration fra metropoler som Paris, Tokyo og New York spirer nyttehaver frem i baggårde, på hustage og i private plantekasser, så storbyens beboere selv kan høste deres råvarer. Dette forår kommer Holmegaard alle planteglade designelskere i møde med det selvvandende vækstglas Gaia: Et innovativt brugsdesign skabt af den amerikanske glasdesigner Aric Snee, der bringer haven indenfor i boligen og sikrer friske krydderurter, blomster og planter året rundt.

Her finder du pressemeddelelser fra Gaia-serien:

Forår 2016
» Moder Jord til den moderne bolig

 

Old English

Pressemeddelelser

Vasen spiller en afgørende rolle i Holmegaards produkt-DNA. Gennem årene har glasvirksomheden lagt navn til en lang række klassiske vasedesign, men Old English er noget helt særligt. Den dekorative amfora-vase er skabt i samarbejde med blomsterentusiasten Claus Dalby og satte for første gang blomsterteknisk formgivning på Holmegaards designagenda. Resultatet er en ultra-funktionel og uendelig smuk vaseserie i klart glas, der nu suppleres med et nyt design til en enkelt blomst: solitaire-vasen. 

Her finder du pressemeddelelser fra Old English-serien:

Forår 2016
» Floralt single-design

Pressemeddelelser 2015
» Superstar i supersize
» Lad det blomstre

Royal

Pressemeddelelser

Arne Jacobsen er et ikon i dansk design og arkitektur. I samtiden var Arne Jacobsen anerkendt for sine mange totalløsninger, som han skabte til både private og offentlige bygningsprojekter. Det gælder ikke mindst det tyve etager høje SAS Royal Hotel, der bogstaveligt talt tog Arne Jacobsens design til nye højder med alt fra møbler, dørhåndtag, tekstiler og glas. Som en hyldest til modernismens multikunstner relancerer Holmegaard nu vinserien ”Royal” med sandblæst Arne Jacobsen-signatur på glassenes fod.

Her finder du pressemeddelelser fra Royal-serien:

Forår 2016
» En royal skål for Arne!

Design With Light

Pressemeddelelser

Maria Berntsens populære Design with Light-serie har på fem år bredt sig fra et enkelt design til et helt univers af lanterner, krukker, fade og lysestager. Nye og gamle fans fatter sympati for de enkle, organiske produkter med kernelæderstrop, der sætter Nordic Living på designformel, og nu er turen kommet til at indtage planteriget. Dette forår vokser Design with Light-sortimentet nemlig med en ny hængekrukke med ekstra lang strop og en tilhørende krog, der er som skabt til planter og andet ophængt opbevaring.

Her finder du pressemeddelelser fra Design with Light-serien:

Forår 2016
» Holmegaard hylder hængeplanten

Pressemeddelelser 2015
» Cool kalenderlys
» Frostede forårsfornemmelser
» Stropløs!

Pressemeddelelser 2014
» Design With Light går til fadet
» Krukkeri! (Word-dokument)

Pressemeddelelser 2013
» Kammerstagen gør comeback (Word-dokument)
» Hjemlig hygge i supersize (Word-dokument)

Klukflaske

Pressemeddelelser

Klukflasken er et ægte Holmegaard-ikon. Glasflasken med det pudsige navn og smukke, søjleformede design har været en del af Holmegaards DNA siden etableringen i 1825 og gjorde sidste år comeback i en særlig limited edition, der markerede Holmegaards 190-års jubilæum. Klukflasken er dog kommet for at blive. Foråret 2016 lanceres det populære design i en klassisk, klar udgave, der med sit transparente glas lægger flot flaske til det nordiske barskab og tidens mange hjemmelavede snapse- og akvavitvariationer.

Her finder du pressemeddelelser fra Holmegaard Klukflaske-serien:

Forår 2016
» Klar kluk

 

Pressemeddelelser 2015
» Jubilæum så det klukker

Bouquet

Pressemeddelelser

Sidste år opdaterede Holmegaard Peter Svarrers kendte glasserie Bouquet og forkortede stilken lidt på alle glas i sortimentet. Et shortcut, der med enkle, men effektfulde virkemidler bragte Bouquet i øjenhøjde med tidens brugsbehov, der kalder på vinkorrekte, men også ultramoderne og ukomplicerede glas til alle anledninger. Foråret 2016 er der fortsat fuldt fokus på Bouquet, der udvides med et spiritusglas, et ølglas og et snapseglas, som sætter elegance og funktionalitet på menuen i det moderne måltid.

Her finder du pressemeddelelser fra Bouquet-serien:

Forår 2016
» Bouquet booster sortimentet

Pressemeddelelser 2015
» Short cut!

Palet

Pressemeddelelser

Holmegaard har været en levende del af dansk glasarv i 190 år og tæller både klassiske og kulørte design i sit designarkiv. Heriblandt opbevaringskrukkerne, Palet, som Michael Bang designede for Holmegaard i 1969, og som siden blev del af en større glasserie. Med Palet bragte Holmegaard popkulturen ind i dansk glaskunst, og de pangfarvede produkter lever stadig i bedste velgående blandt samlere. Nye fans kan dog også snart være med, når Holmegaard til efteråret relancerer de populære mundblæste Palet-krukker i flere størrelser og farver.

Her finder du pressemeddelelser fra Palet-serien:

Efterår 2015
» Ikoniske opbevaringskrukker til hele brugspaletten

Cabernet

Pressemeddelelser

Vand er en af livets få gratis glæder, og ifølge moderne kostråd skal vi drikke meget af det. Hele to liter om dagen og det kræver naturligvis sin karaffel, både til hverdag og på gæstebordet. Derfor supplerer Holmegaard dette efterår den klassiske glasserie ”Cabernet” med en vandkaraffel. Karaflen er holdt i Peter Svarrers velkendte formsprog, der blidt buer glasset, og gør karaflens krop frodig og feminin. Designet afrundes med en tætsluttende korkprop, der også kan anvendes til Cabernet-seriens vinkaraffel.

Her finder du pressemeddelelser fra Cabernet-serien:

Efterår 2015
» Cabernet – nu med vandkaraffel

Pressemeddelelser 2014
» Vandkunst & attraktiv aperitif
» Cabernet - nu også til cognac (Word-dokument)
» Lyspunkter! (Word-dokument)

Klukflaske

Pressemeddelelser

Har man sagt Holmegaard, har man næsten også sagt ”klukflaske”. Glasflasken med det pudsige navn og de karakteristiske søjler, også benævnt som ”klem”, har været en del af Holmegaards DNA siden etableringen i 1825, og når Holmegaard i år kan fejre 190-års jubilæum, er det naturligvis med en hyldest til det ikoniske design. Klukflasken anno 2015 har fået tre søjler frem for de klassiske fire og er desuden udført i en speciel jubilæumsfarve, røgbrun, der sælges som limited edition, så længe lager haves i præcis 1825 styk.

Som en ekstra markering af jubilæet kommer klukflasken med en etiket, der markerer 190-året for Holmegaards grundlæggelse. Flasken bærer desuden ”svanelogoet”, som symbol på, at hver enkelt klukflaske er unik og håndlavet af glaspusteren med den charme, der kendetegner mundblæst glas af allerfineste kvalitet. Dengang og nu.

Her finder du pressemeddelelser fra Holmegaard Klukflaske-serien:

Efterår 2015
» Jubilæum så det klukker

Humle

Pressemeddelelser

Øl er ikke længere bare øl. Øl er i dag kult og dyrkes med samme intensitet og raffinement, som vi kender det fra vinens verden. Det har sat mikrobryggerier, øl-tastings og foodpairing højt på den gastronomiske dagsorden, og med efterårsnyheden ”Humle” har Holmegaard skabt en ny, velskænket serie, der giver den moderne ølkultur sit helt eget glas til pilsner/hvede, ale og stout.

Her finder du pressemeddelelser fra Humle-serien:

Efterår 2015
» Humlen ved det hele

Design With Light

Pressemeddelelser

Med Maria Berntsens ”Design with Light”-serie har Holmegaard sat den nordiske lyskultur på trendy designformel. Lys er nemlig ikke bare hyggespredere, men effektfulde indretningsindslag i boligen, hvor klart glas og organisk læder løfter lysene til små designstatements i lanterner og kammerstager. Nu er turen kommet til kalenderlyset, der har fået sit helt eget design og tilhørende bloklysestage i Design with Light-universet. Her tæller Holmegaard ned til advent og til juleaften - og det bliver en cool kalenderjul!

Her finder du pressemeddelelser fra Design with Light-serien:

Efterår 2015
» Cool kalenderlys

Forår 2015
» Frostede forårsfornemmelser
» Stropløs!

Pressemeddelelser 2014
» Design With Light går til fadet
» Krukkeri! (Word-dokument)

Pressemeddelelser 2013
» Kammerstagen gør comeback (Word-dokument)
» Hjemlig hygge i supersize (Word-dokument)

Old English

Pressemeddelelser

Da Holmegaard i foråret lancerede ”Old English”, betød det ikke kun en tilføjelse til brandets omfattende vasesortiment. Vasen, der er skabt i tæt dialog med haveentusiasten Claus Dalby, er samtidig den første vase, Holmegaard har designet sammen med blomstereksperter, og modtagelsen har været overvældende. Såvel blomsterbørn som designfolk er fans af det klassiske amforadesign, der yder blomsterteknisk støtte til både stramme og løst bundne buketter og er indbydende – selv uden blomster. Nu lanceres Old English i en overdådig gulvstørrelse, for Holmegaards nye superstar kalder naturligvis på en ”supersize”.

Her finder du pressemeddelelser fra Old English-serien:

Efterår 2015
» Superstar i supersize

Forår 2015
» Lad det blomstre

Provence

Pressemeddelelser

Per Lütkens glasskål ”Provence” så første gang dagens lys i 1955 og har holdt sig i designelskernes søgelys lige siden. En bedrift, der gør Provence-skålen til en ægte klassiker og vidner om, at gennemført design ofte er tidsløst. Her ligger skønheden i de små detaljer og det avancerede håndværk, der har holdt Provence-designet varmt i seks årtier og som nu hyldes med en særlig jubilæumsfarve i røgbrunt glas.

Jubilæumsskålen lanceres i to størrelser – en helt ny på 15 cm samt den velkendte størrelse på 25 cm – der begge lægger op til moderne multifunktion og dekoration. Som ”centerpiece” på tidens trendy sideborde, der anslår den helt rigtige retro-stemning. Som frugtfad i køkkenet og på spisebordet med frodige granatæbler og bugnende appelsiner. Og som skulpturel og avantgarde blomsterskjuler med mini-orkideer eller afskårne, kridhvide roser i trængsel på et smukt dækket gæstebord, hvor less is more.

Her finder du pressemeddelelser fra Provence-serien:

Efterår 2015
» Provence – smoking hot i seks årtier

Holmegaard Jul - Jette Frölich & Ann-Sofi Romme

Pressemeddelelser

Holmegaard har i en årrække sat julen på designformel i samarbejde med Jette Frölich, og igen i år fortolkes julens motiver med udgangspunkt i det nære og naturlige, der kendetegner seriens univers. Holmegaard Christmas 2015 består af funktionelle glasprodukter til køkken og bord og har desuden et særligt personligt tvist. Kollektionen ”Jul i Haven” henter nemlig inspiration i Jette Frölichs egen vinterhave og dækker op til julehygge med rimfrost på nøgne grene og småfugle omkring foderbrættet.

Trods sit sarte ydre er julerosen en af naturens allermest hårdføre blomster. Hver vinter blomstrer den hvide rose som et varsel om, at der stadig er liv under snedækket, og julen 2015 får den lille fighter en velfortjent hyldest i Holmegaards Ann-Sofi Romme-kollektion. Her bruges julerosen som motiv på den sprøde glaspynt og tilfører årets design en naturlig poesi, der er som skabt til den nordiske vinterbolig.

Her finder du pressemeddelelser fra Holmegaard Jul:

Efterår 2015
» Jul i Jette Frölichs have
» Rommes juleroser

Pressemeddelelser 2014
» Urban ugle-jul
» Jette Frölich juler i skoven

Pressemeddelelser 2013
» Scandicool Christmas (Word-dokument)
» Holmegaard Christmas - nu med hotdrinksglas (Word-dokument)

Old English

pressemeddelelser

Forår er højsæson for blomster inde og ude, og netop nu er det florale også en af interiørmodens stærkeste trends. Det blomstrer på puder, prints, pyntegenstande og naturligvis på bordet, hvor dekorative vaser altid er i høj kurs. Derfor har Holmegaard i kreativt samarbejde med havemanden og blomsterkunstneren Claus Dalby skabt Old English. En ny vaseserie i klart glas, der fusionerer det bedste af dansk glaskunst og engelsk havetradition og byder på det ultimative vase- og blomsterskåldesign.

Old English pokalvasen findes i to størrelser, der begge passer til både stramt bundne og løse blomster. Vasens smalle talje samler blomsterne i den rummelige kumme, der giver god plads til stilkene, mens pokalens brede fane holder blomsterne oppe på kanten, så selv tunge, frodige buketter finder sig smukt til rette.

Her finder du pressemeddelelser fra Old English-serien:

Forår 2015
» Lad det blomstre

Old English serie, dansk design, glas, blomster

design with light

pressemeddelelser

Design With Light serie, lys, glas, dansk design

Form og funktionalitet har altid udgjort DNA’et i skandinavisk design, og når det ”multifunktionelle” netop nu er blandt tidens stærkeste interiørtrends, er det naturligvis med danske produkter helt i front.

Foråret er fuld af blide solstrejf, sprøde blomster og lyse timer. Det fortjener en hyldest og derfor lancerer Holmegaard nu Maria Berntsens populære Design with Light krukker i ny, frostet udgave.

Maria Berntsens glasserie Design with Light er for længst blevet en moderne klassiker i Holmegaards sortiment. Det organiske design er synonymt med den karakteristiske læderstrop, men ikke længere. Dette forår rider Holmegaard nemlig med på den ”stropløse” bølge og føjer hurricane- og fyrfadsstager til sortimentet af funktionel glaskunst.

Her finder du pressemeddelelser fra Design with light-serien:

Forår 2015
» Frostede forårsfornemmelser
» Stropløs!

Pressemeddelelser 2014
» Design With Light går til fadet
» Krukkeri! (Word-dokument)

Pressemeddelelser 2013
» Kammerstagen gør comeback (Word-dokument)
» Hjemlig hygge i supersize (Word-dokument)

Urania

pressemeddelelser

I næsten 200 år har Holmegaard stået for det ypperste af dansk glaskunst fra smukke vinglas til hippe lanterner med læderstrop, og ”the grand old lady” er fortsat med på noderne. Foråret 2015 skriver Holmegaard således et nyt kapitel i glashistorien med lanceringen af Urania. En akustisk lydforstærker, designet af Aric Snee, der hylder ”low tech” trenden og yder designlækker opbevaring til iPhone 4, 5 og 6.

Urania er udført i mundblæst glas, der pustes i et stykke og er dermed noget så sjældent som et højæstetisk kunstprodukt med reel praktisk anvendelse. Urania findes i både klart og smokefarvet glas og minder med sit enkle, tragtformede design om både et gammeldags hørerør og havets brusende konkylier.

Her finder du pressemeddelelser fra Urania-serien: 

Forår 2015
» Holmegaard er helt oppe på beatet

Urania, musik, glas, lyd

Idéelle

pressemeddelelser

Idéelle serie, glas, karaffel, dansk design

I 190 år har Holmegaard sat glaskunst på bordet og skabt design, der holder gennem flere generationer. Denne sæson lader det ikoniske glasbrand arvefølgen gå videre i egne rækker, når Holmegaard relancerer vin- og vandkaraflen Idéelle. Karaflen er skabt af Malene Lütken, datter af glaslegenden Per Lütken, og fører glasarven videre med klassisk Holmegaard DNA og høj funktionalitet.

Med sit praktiske ”glasombuk” i toppen er Idéelle karaflen samtidig et must-have på varme sommerdage. Den karakteristiske fold er nemlig ikke kun en dekorativ designdetalje, men en funktionel stopklods, der sørger for, at isterningerne bliver i karaflen under skænkning, så hyldeblomst, cider og limonade kan serveres iskoldt og elegant.

Her finder du pressemeddelelser fra Idéelle-serien:

Forår 2015
» Ideelt generationsskifte

Bouquet

pressemeddelelser

Et godt vinglas er til for at blive brugt og nydt hver dag - og det kræver sit glas. Derfor har Holmegaard i årtier samarbejdet med Danmarks førende glasdesignere og skabt en lang række vinserier baseret på autentisk håndværk og moderne funktionalitet. En af disse er ”Bouquet”, som Peter Svarrer formgav i 2002 og nu lanceres i en opdateret udgave med kortere stilk. Et enkelt og klædeligt ”short cut”, der får Bouquet serien til at fremstå ultramoderne, men med elegancen og det vinkorrekte design i fuld behold.

Glasserien - der dækker både hedvin, rødvin, hvidvin og champagne – trækker således på præcise vinøse egenskaber, der opfylder vinkenderens krav og tåler alle hverdagens brugssituationer fra festbordet til dagligdagens gode drue.

Her finder du pressemeddelelser fra Bouquet-serien:

Forår 2015
» Short cut!

Holmegaard, Bouquet, serie, glas

design with light

pressemeddelelser

dwl, Design with Light lysfad fra Holmegaard

Form og funktionalitet har altid udgjort DNA’et i skandinavisk design, og når det ”multifunktionelle” netop nu er blandt tidens stærkeste interiørtrends, er det naturligvis med danske produkter helt i front.

Maria Berntsens glasserie Design With Light er en moderne klassiker i Holmegaards sortiment. De populære lanterner og krukker er kendt som ”dem med læderstroppen” og dette efterår sætter Holmegaard DWL-signaturen på endnu et brugskunstprodukt i mundblæst glas. Designets bløde linjer er denne gang fladet ud og omsat til et multifunktionelt fad, endda med dobbelt op på stropperne.

Her finder du pressemeddelelser fra Design with light-serien:

Efterår 2014
» Design With Light går til fadet

Forår/Sommer 2014
» Krukkeri! (Word-dokument)

Pressemeddelelser 2013
» Kammerstagen gør comeback (Word-dokument)
» Hjemlig hygge i supersize (Word-dokument)

Cabernet

pressemeddelelser

Serien Cabernet er blandt klassikerne i Holmegaards glasfamilie, og nye søsterdesigns føjes løbende til stamtræet. Dette efterår har Peter Svarrer valgt at sætte fokus på det uundværlige vandglas, der sættes på fod med elegante, organiske former. Når vi ikke er på ”vandvognen”, frister Cabernet desuden med et nyt hedvinglas, der byder elegant velkommen med en aperitif eller en sød mundfuld til desserten.

Her finder du pressemeddelelser fra Cabernet-serien:

Efterår 2014
» Vandkunst & attraktiv aperitif

Forår/Sommer 2014
» Cabernet - nu også til cognac (Word-dokument)
» Lyspunkter! (Word-dokument)

Cabernet vandglas fra Holmegaard

Cocoon

pressemeddelelser

cocoon vase i smoke fra Holmegaard

Som stilepoke er 1970’erne netop nu en af de stærkeste inspirationskilder i mode og interiør. Gamle designere genopdages og relanceres, historiske materialer reintroduceres, og det mørke farvede glas er også på vej tilbage. Holmegaard har tidligere taget favntag med det røgfarvede glas med stor succes, og nu gør farven smoke et trendy comeback på Peter Svarrers glasikoner, Cocoon skål og Cocoon vase.

Her finder du pressemeddelelser fra Cocoon-serien:

Efterår 2014
» Smoking hot glasnyhed fra Holmegaard

Forår/Sommer 2014
» Cocoon i nye glasklare kulører (Word-dokument)

Perfection

pressemeddelelser

Perfection er Holmegaards glasserie til vinentusiasten og den professionelle vintjener.

Kært barn har mange navne og en genstand kan være mange ting fra snaps til frokosten til en cognac foran pejsen efter middagen. ”Mad Men” bølgen re-introducerede for alvor cognacen som trendy favoritgenstand, og nu introducerer Holmegaard cognacdesignet i Tom Nybroes professionelle glasserie, Perfection. Det nye glas får selskab af et smukt og langbenet snapseglas, der er den perfekte ledsager til julefrokosten, men lige så appetitligt til italiensk limoncello og anden likør.

Se hele Holmegaards prisvindende ”Perfection” serie designet af vineksperten Tom Nybroe.

Her finder du pressemeddelelser på glas fra Perfection:

Efterår 2014
» En perfekt genstand

Pressemeddelelser 2013
» Stor nyhed til store vine (Word-dokument)
» Cocktails er tilbage (Word-dokument)

perfection snapseglas fra holmegaard
Holmegaard julestjerne, jul stjerne, julepynt

Holmegaard Jul

pressemeddelelser

Ann-Sofi Romme har i en årrække fortolket julen i glaspynt for Holmegaard. Stilen er enkel og urban, men selv skovens dyr kommer nogen gange til storbyen. Julen 2014 er uglen årets motiv på Holmegaard Christmas by Ann-Sofi Romme, og kollektionen frister samtidig med et nyt, smukt ornament; stjernen.

Gennem årene har serien Holmegaard Christmas fejret jul på mange designdestinationer. Julen 2014 tager Jette Frölich os med på skovtur og iscenesætter årets jul med masser af snedækket naturinspiration på de kendte og elskede glasprodukter. Her er is på søen, sne på grantræet og fugle i foderhuset. For ikke at glemme ild i kalenderlyset, gløgg i glasset og kager i krukken.

Her finder du pressemeddelelser om de nye produkter i Holmegaard Jul:

Efterår 2014
» Urban ugle-jul
» Jette Frölich juler i skoven

Pressemeddelelser 2013
» Scandicool Christmas (Word-dokument)
» Holmegaard Christmas - nu med hotdrinksglas (Word-dokument)

jul skål, juleskål fra holmegaard

Nordlys

pressemeddelelser

Siden Holmegaard sidste år greb fat i den såkaldte ”upcycling”- tendens med lanceringen af glasserien Nordlys, har lysten til at genanvende materialer i den moderne bolig taget yderligere fart. Som bevidste forbrugere bekymrer vi os ikke bare om, hvad vi lægger på tallerkenen, men hvad tallerkenen er lavet af, og i tråd med denne trend supplerer Holmegaard nu Nordlys-sortimentet med en velproportioneret tallerken til det grønne måltid..

Her finder du pressemeddelelsen til den nye Nordlys tallerken:

Pressemeddelelser 2013
» Nyt lys over tallerkenrækken (Word-dokument)

Tallerken i genbrugsglas fra HOlmegaards Nordlys serie
future vandglas fra holmegaard

Future

pressemeddelelser

Søndagsfrokosten var tidligere en naturlig afslutning på ugen i de fleste familier. Her undte man sig selv lidt ekstra godt til ganen og kælede for borddækningen, mens det blev til en øl og en snaps eller to... I dag mødes vi igen omkring frokostbordet med venner og familie; ikke bare til højtider og mærkedage, men året rundt, for smørrebrød er mere trendy end nogensinde. Foråret 2013 sætter Holmegaard derfor fornyet fokus på frokostuniverset og lancerer snapseglas i det feminine Future design.

Her finder du pressemeddelelser på ølglasset og snapseglasset fra Future serien:

Pressemeddelelser 2013
» Nye glas til fremtidens frokostbord (Word-dokument)

Webshop

Her får du altid:

- Fri fragt
- Hurtig levering (2-3 hverdage)
- 30 dages gratis retur

Find forhandler

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

VI BRUGER COOKIES X