Vis min kurv
Kurv
 
0

Din kurv er stadig tom.

» Bliv inspireret her

Kurv 0

Bog Myrtle Sour

Oplev den fløjsbløde tekstur i denne lækre cocktail

 

 

 

Skab den perfekte Sour cocktail i det klassiske cocktailglas og oplev den fløjsbløde tekstur og dejlige smag af frugt. 

 

Du skal bruge:

25 cl Aalborg Porse Snaps

10 cl hindbærsirup

Saften fra 3 citroner

2 æggehvider

(Dette er nok til 5 serveringer)

 

Sådan gør du:

Hindbærsirup laves ved, at hælde 400 g frosne hindbær, 400 g sukker og 200 g vand op i en gryde.

Varm op til kogepunktet under omrøring og sluk derefter for det. Lad det stå og køle af inden siruppen hældes igennem en si og stilles i køleskabet.

Hæld alle ingredienserne i en blender og kør væsken i 5 sekunder. Tilsæt 10 isterninger, blend i 30 sekunder og hæld nu drinken op i et Holmegaard cocktailglas med det samme.

Hvis du vil have den ekstra fin, kan du med fordel hælde drinken igennem en si og derefter op i glassene. Det gør, at der kommer færrer bobler i drinken og, at den tager sig pænere ud. Men husk - det skal gøres med det samme.

   

Hvorfor fungerer det klassiske cocktailglas godt til denne cocktail? 

Traditionelt set blev sours serveret i glas med stilk uden is og ikke, som vi kender det i dag, på cocktailbarer i low ball glas fyldt med is.

Dette slanke Perfection cocktailglas er som skabt til sours, hvor man således drikker gennem skummet, og derefter oplever den fløjsbløde tekstur og dejlige frugt, der kendetegner denne drink.    

 

Se alle vores cocktailglas her!

Webshop

Her får du altid:

- Fri fragt
- Hurtig levering (2-3 hverdage)
- 30 dages gratis retur

Find forhandler

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

VI BRUGER COOKIES X