Vis min kurv
Kurv
 
0

Din kurv er stadig tom.

» Bliv inspireret her

Kurv 0

 

BRUG DINE GLAS PÅ FLERE MÅDER


EN ELEGANT LØSNING TIL UVENTEDE GÆSTER

Eksperimenter med anretningen, og brug dine fine glas på nye måder. Så kan du på ingen tid trylle elegante snacks og tapas frem med det, du nu lige har ved hånden.

1. Stenbiderrogn
Anret stenbiderrogn, cremefraiche og finthakket rødløg og purløg lagvis i glasset. Server med et stykke sprød toast, evt. sat på skrå nede i glasset eller liggende på toppen. Cabernet-cognacglas, designet af Peter Svarrer, 63 cl.

2. Grøn juice
Blend en grøn juice af frisk spinat, avocado, æble, ingefær, limesaft og evt. isterninger, og server det som en sund velkomstdrink for dine gæster. Cabernet-champagneglas, designet af Peter Svarrer, 29 cl.

3. Krydderurtedip
Hæld en lækker hjemmelavet krydderurtedip i bunden af vandglasset. Skær rå grøntsager i stave, fx nye gulerødder, grønne asparges og radiser, og stik dem ned i dippen. Så er det nemt at hapse en sprød snack! Future-vandglas designet af Peter Svarrer, 25 cl.

4. Oksekødssalat
Steg lidt hakket oksekød på en varm pande sammen med ingefær, hvidløg og chili, og anret det lagvis i et martiniglas sammen med hakket forårsløg og tynde lucernespirer. Server oksekødssalaten direkte fra glasset sammen med en lille fin gaffel. Perfection-martiniglas, designet af Tom Nybroe, 29 cl.

5. Hindbær-tiramisu
Fordel rørt mascarponecreme, friske hindbær og ladyfingers dyppet i citronlikør lagvis i et sjusglas. Pynt med frysetørrede hindbær og evt. finthakkede pistacienødder, og forkæl dine gæster med lækker hindbær-tiramisu på glas. No. 5-sjusglas designet af Per Lütken, 33 cl.


Kildehenvisning: Aller/Mad & bolig

 

Madservering i glas

Webshop

Her får du altid:

- Fri fragt
- Hurtig levering (1-2 hverdage)
- 30 dages gratis retur

Find forhandler

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

VI BRUGER COOKIES X