Vis min kurv
Kurv
 
0

Din kurv er stadig tom.

» Bliv inspireret her

Kurv 0

 

AT GIVE GAVER ER AT KNYTTE BÅND

... MEN DE KAN VÆRE SVÆRE AT FINDE

Julen, brylluppet og fødselsdagen er tider for gavegiveri - eller måske er der ingen anledning. Uanset hvad er det en glæde at give gaver, og det er en kunst at finde den helt rigtige gave, der lige præcis passer til modtageren. Modtageren skal fejres og føle sig værdsat. Giveren vil glæde og gerne huskes. Holmegaard har flere hundrede års erfaring med denne pagt.

Denne side er en kilde til inspiration for at finde den helt rigtige gave, der sikrer smil hos både til og fra. 

 

• FRI FRAGT • HURTIG LEVERING   • GRATIS RETUR

Gaveidéer

til alle anledninger

Det er altid spændende at få og give gaver. Julen, jubilæet, brylluppet, fødselsdagen, studenter-festen er tider for gavegiveri. Måske er der ingen anledning. Uanset hvad er det en glæde at få og give gaver, og det er en kunst at finde den helt rigtige gave, der lige præcis passer til modtageren. Er du på jagt efter den helt rigtige gave, har vi her på siden samlet en række forslag til gaver, som vi håber kan give dig inspirationen til at finde den helt rigtige gave fra Holmegaard.  

Gaver til hende

Gaver til ham

Bryllypsgaver

 

 

 

Smuk indpakning
Vi pakker naturligvis dine gaver smukt ind, hvis du ønsker det. Vi kan også sende gaven direkte til gavemodtager og vedlægge et kort med en personlig hilsen. Inden du indtaster din adresse på kurvsiden, skal du blot vælge gaveindpakning. Her skriver du også din egen personlige hilsen.

Hvis du ønsker at sende din gave direkte til gavemodtager, vælger du som altid blot en anden leveringsadresse end faktureringsadresse.

Gaver til Mors dag

Gaver til Fars dag

Værtindegaver

Gratis retur i 30 dage
Hvis din gave af den ene eller anden grund ikke skulle falde i smag hos modtager, returnerer vi naturligvis din gave uden problemer og uden omkostninger for dig. Vi tager din gave gratis retur i op til 30 dage. Husk blot at anvende den returseddel ved returnering, der lå i pakken, da du fik den. 

 

Housewarming

Firmagaver

Webshop

Her får du altid:

- Fri fragt
- Hurtig levering (1-2 hverdage)
- 30 dages gratis retur

Find forhandler

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

VI BRUGER COOKIES X