Vis min kurv
Kurv
 
0

Din kurv er stadig tom.

» Bliv inspireret her

Kurv 0

Aric Snee

Minimalistisk & organisk

Aric Snee er udøvende glaskunstner og designer samt underviser i glaskunst på Ball University, School of Art, i Muncie, Indiana, USA. Aric Snee har arbejdet med glas som materiale i mere end 15 år både som kreativ glaspuster, designer og underviser.

Det skandinaviske formsprog løber som en rød tråd gennem Aric Snees design, der er minimalistisk og organisk. Det gælder ikke mindst Urania, som Aric Snee designede for Holmegaard i 2014.

Urania er en akustisk lydforstærker i mundblæst glas, der forstærker lyden fra iPhone 4, 5 eller 6. Urania er blæst af et stykke glas og bygger med sit autentiske, mundblæste håndværk og sin ultramoderne ”slow sound”-filosofi bro mellem fortid og nutid. Her er ingen batterier, ingen strøm og ingen streaming - kun visionært glasdesign. Urania fungerer derfor også som dekorativ glasskulptur i boligen.

Udover den akustiske lydforstærker har den amerikanske glasdesigner Aric Snee skabt Gaia - et innovativt brugsdesign, der bringer haven indenfor i boligen og sikrer friske krydderurter, blomster og planter året rundt.

» Læs mere om Gaia og se videoer her 

» Tilbage til designere

Designer, Aric Snee

Gaia

Spar
50 %

Gaia Vækstglas

Udsolgt
DKK 349,97
DKK 699,95

Webshop

Her får du altid:

- Fri fragt
- Hurtig levering (2-3 hverdage)
- 30 dages gratis retur

Find forhandler

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

VI BRUGER COOKIES X